Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرقرارگاه پشتیبانی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی به بیان توضیحاتی در خصوص این طرح پرداخت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین عرفانی در خصوص اقداماتی که در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی برای مقابله با بیماری کرونا صورت گرفته است، توضیح داد: به دنبال خیز سوم بیماری کرونا در پاییز امسال که آبان ماه شروع شد، ما با افزایش میزان ابتلا، بستری و متاسفانه فوت ناشی از این بیماری در نقاط مختلف کشور مواجه بودیم و از این رو توجه به حوزه بهداشت و پیشگیری در مبارزه با همه گیری کووید ۱۹ بیش از گذشته اهمیت خود را نشان داد و به همین دلیل ضمن حفظ ظرفیت‌های خدمات درمان هم در حوزه سرپایی و هم در زمینه بستری و همچنین ارتقاء این ظرفیت‌ها وزارت بهداشت و ستاد ملی مدیریت کرونا، بهداشت و پیشگیری را اولویت اصلی کار خود قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آموزش و ارتقای سطح آگاهی عمومی جامعه در زمینه بیماری کرونا

وی افزود: بر پایه تجربه هر خانه یک پایگاه سلامت و با رویکرد محله محور و خانواده محور ۳ اصل اساسی مبارزه با کرونا را در طرحی که به نام شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی مزین شده است، مد نظر قرار دادیم؛ اولین اصل، راهبرد آموزش و ارتقای سطح آگاهی عمومی جامعه است که به وسیله آن تمامی اقشار جامعه باید اطلاعات درست، شفاف و کاربردی را در بحث شناخت کووید ۱۹ داشته باشند و همچنین نسبت به مواردی نظیر عامل بیماری، راه‌های انتقال و پیشگیری ازکرونا، تعهدات فردی و اجتماعی، علائم و نشانه‌های بالینی، اقداماتی که باید پس از بروز بیماری صورت گیرد و مکان‌هایی که بعد از مبتلا شدن باید به آنجا مراجعه شود، شناخت داشته باشند.


چرا واکسن کرونا را باید در دو «دز» تزریق کرد؟


دبیرقرارگاه پشتیبانی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: دومین جزء از این راهبرد‌های سه گانه بحث بیماریابی فعال و درگیری موارد تماس به منظور شناسایی کانون‌های آلودگی در سطح جامعه است، که طی آن ما باید در اولین فرصت ممکن در ۲۴ ساعت و نهایتا ۴۸ ساعت اول بروز علائم افراد بیمار را شناسایی کنیم و در همین راستا ضمن حفظ و افزایش ظرفیت‌های آزمایشگاهی مبتنی برای تشخیص مولوکولی یا همان PCR در این طرح تست‌های سریع تشخیصی یا رپید تست به ظرفیت‌های قبلی اضافه شد و در حال حاضر هیچ محدودیتی در زمینه انجام تست‌های آزمایشگاهی و ردگیری موارد تماس نداریم.

جداسازی و قرنطینه موارد مثبت

عرفانی ادامه داد: سومین راهبرد بحث جداسازی است که برا ساس آن پس از شناخت کانون‌های آلودگی باید افراد بیمار و اشخاص مواجهه یافته با موارد مثبت قرنطینه و ایزوله شوند و از این رو در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی به مراکز مراقبتی سلامت توجه ویژه شد؛ اولویت اول در این خصوص، جداسازی در منازل است، اما اگر هموطنی در خانه خود امکان جداسازی از دیگران را نداشته باشد، با هماهنگی‌هایی که در این طرح صورت گرفته به مراکز اقامتی سلامت معرفی می‌شود؛ تا کنون بیش از یکصد و ۵۰ هزار ظرفیت در کشور شناسایی شده که به منظور حفظ کرامت و شان هموطنان عزیز اولویت اول انتخاب این مراکز مهمانسرا‌ها و اماکن تفریحی دولتی در ادارات و ارگان‌های مختلف هستند و دومین اولویت هتل‌ها و مهمانسرا‌های ایرانگردی و جهانگردی و سومین اولویت هتل‌های ۳ ستاره، دوستاره و تک ستاره اند که شناسایی شده و مورد توافق و تفاهم قرار گرفتند و قرارداد آن‌ها بسته شده و آماده پذیرایی از هموطنان عزیز هستند.


وی متذکر شد: به دنبال اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی به این سه راهبرد اصلی خوشبختانه ظرف چند روز تا چند هفته شاهد کاهش میزان بروز بیماری، بستری و موارد فوت ناشی از آن بودیم و اکثر شهر‌های ما وضعیت آبی یا کم خطر پیدا کردند، البته وضعیت آبی به معنی بی خطر بودن نیست و این دستاورد ارزشمند وضعیت ثابتی ندارد و بسیار شکننده است و متاسفانه به دنبال کاهش رعایت پروتکل‌ها و شیوه نامه‌های بهداشتی در رزو‌های اخیر شاهد قرمز شدن وضعیت چند شهر افزایش تعداد شهر‌های نارنجی و زرد بودیم.

دبیرقرارگاه پشتیبانی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در خصوص اقداماتی که قرار است برای مقابله با کرونا در ماه‌های رجب، شعبان و رمضان و همچنین ایام نوروز انجام شود، توضیح داد: ما در ماه رجب و در آستانه ماه‌های شعبان و رمضان قرار داریم و مناسبت‌هایی در این ماه‌ها وجود دارد و از طرفی دیگر ایام نوروز و بازار شب عید را پیش رو داریم و این مناسب‌ها وضعیت شیوع کرونا را بغرنج می‌کند و در این خصوص باید هوشیارانه عمل کنیم چرا که حفظ این دستاورد‌ها از به دست آوردنشان مهمتر و سخت‌تر است.

وی گفت: از آنجایی واردات واکسن خارجی و تولید واکسن داخلی در کشور با جدیت دنبال می‌شود، امیدواریم در ماه‌های آینده شاهد این موضوع باشیم که درصد قابل توجهی از هموطنان واکسن کرونا را دریافت کنند و به سطح لازم از ایمنی جمعی دست یابیم و اطمینان حاصل کنیم که چرخه انتقال شکسته و کنترل بیماری میسر شده و در این صورت می‌توانیم محدودیت‌ها را کاهش دهیم، اما تا آن زمان قطعا باید دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌های بهداشتی از جمله رعایت فاصله گذاری اجتماعی، پایبندی به شعار در خانه بمانیم جز در موارد ضروری که شامل رفتن به محل کار و تامین مایحتاج ضروری آن هم به شیوه بهداشتی است و استفاده از ماسک را رعایت کنیم.

انتهای پیام/‎

منبع: میزان

منبع: دانا

کلیدواژه: طرح شهید حاج قاسم سلیمانی ظرفیت ها ماه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۳۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بخشی از رینگ چهارم ترافیکی اصفهان تا پایان سال

 استاندار اصفهان در سفر منطقه‌ای به شرق اصفهان و بازدید از طرح رینگ چهارم ترافیکی این کلانشهر گفت: یکی از طرح‌های اساسی که توسط مدیریت شهری اصفهان در حال اجراست و تکمیل آن نقش بسزایی در کاهش حجم ترافیک و آلودگی هوا دارد، رینگ چهارم ترافیکی است.

سیدرضا مرتضوی با اشاره به بازدید از مناطق جنوبی شهرستان اصفهان افزود: امسال در سفر منطقه‌ای شورای اداری استان به شرق شهرستان مسائل چالش‌آفرین منطقه بررسی و از طرح‌های مهم شرق شهرستان اصفهان نیز بازدید شد تا در شورای اداری استان به مصوبات کاربردی و قابل قبولی در این زمینه دست پیدا کنیم.


او گفت: در مناطق شرق اصفهان مباحث کشاورزی و دامداری از مواردی است که بایستی برای رفع چالش‌های مردم در این حوزه‌ها تدابیری اندیشیده شود و در این راستا از مرکز تحقیقات کشاورزی در منطقه کبوترآباد نیز بازدید بعمل آمد.


استاندار اصفهان گفت: پس از دیدار مردمی و حضور در جمع مؤثرین فرهنگی و اجتماعی شهرستان اصفهان، در جلسه شورای اداری مشترک استان و شهرستان مصوبات این سفر مورد بررسی و تأیید قرار خواهد گرفت.


احداث حلقه چهارم ترافیکی شهر اصفهان موسوم به «حلقه طلایی» از سال‌های گذشته آغاز شده است.


بخش‌هایی از تقاطع‌های غیرهمسطح این رینگ از جمله مجموعه پل‌های میدان استقلال، اشکاوند، مجموعه پل‌های سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تقاطع غیرهمسطح آفتاب در سال‌های گذشته احداث شده است.


حلقه چهارم ترافیکی شهر اصفهان به طول ۷۸.۲ کیلومتر است که در کیلومتر صفر آن مجموعه پل‌های سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و در مسیر آن روستای خاتون‌آباد، به سمت اتوبان فرودگاه قرار دارد.


مسیر این رینگ از مجموعه پل‌های سردار شهید حاج قاسم سلیمانی آغاز می‌شود و به سمت دولت‌آباد، محدوده خُورزوق و میدان استقلال پیش می‌رود و به انتهای خیابان آتشگاه نزدیک پل زندان، شهر ابریشم، جنوب سپاهانشهر و سپس به سمت اشکاوند و در نهایت به نقطه آغاز خود یعنی مجموعه پل‌های سردار شهید حاج قاسم سلیمانی می‌رسد.


عملیات اجرایی در کیلومتر صفر تا هشت رینگ چهارم در سال‌های اخیر در دستور کار قرار گرفته بود و با اقدامات انجام شده، کیلومتر چهار تا هفت آن مورد بهره‌برداری قرار گرفت و در حال حاضر کیلومتر صفر تا چهار آن در حال اجراست.

منبع : ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • یادواره شهید دانشجو در روستای داربیدخون
  • یادواره شهید دانشجو در خانوک
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • به سردار سلیمانی گفتم اسارت شما هزینه زاست، به‌دست دشمن بیفتید چه؟
  • آغاز عملیات پروژه بهسازی آسفالت بلوار شهید سلیمانی قم و انسداد مسیر
  • افتتاح بخشی از رینگ چهارم ترافیکی اصفهان تا پایان سال