Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک فرزاد مخلص‌الائمه استاندار مرکزی در نشست ستاد گرامیداشت مناسبت‌های دفاع مقدس و مقاومت استان مرکزی با موضوع دومین سالگرد شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و تشییع شهید گمنام اظهار کرد: به جهت تلاقی برنامه‌های ایام‌ فاطمیه و دو مناسبت سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و علامه مصباح شاهد حجم زیادی از برنامه‌ها هستیم که لازم است برنامه‌ها با هم‌افزایی و یکپارچگی اجرا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مردمی برگزار کردن ‌برنامه‌ها در ماندگاری و اثرگذاری آنها قطعاً تأثیرات زیادی خواهد داشت و لذا برنامه‌ها باید رویکرد مردمی و محتوایی داشته باشند.

استاندار استان مرکزی ادامه داد: در راستای تشییع شهید گمنام‌ در مرکز استان ۱۴ دستگاه وظیفه مهمی بر عهده‌دارند که ۳ دستگاه سپاه حضرت روح‌الله(ره)، صدا و سیما و شهرداری وظایف ویژه‌تری عهده‌دار می‌باشند و باید همه نسبت به وظایف و تکالیف خود توجه داشته باشند تا شاهد باشکوه برگزار شدن مراسم ‌تشییع شهید گمنام‌ باشیم.

مخلص‌الائمه اضافه کرد: لازم است با جان و دل برای برنامه‌های شهدا و خصوصاً برنامه تشییع و دومین سالگرد شهادت شهید سلیمانی پای کار بیاییم تا برنامه‌های ماندگاری خلق شود.

وی با اشاره به تشییع باشکوه پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: تشییع تاریخی و باشکوه پیکر شهید سلیمانی تاریخ انقلاب اسلامی را به دو قسمت‌ قبل از شهادت و بعد از شهادت سردار دل‌ها تقسیم کرد و مردم‌ با حضور باشکوهشان در تشییع میلیونی این شهید بزرگوار بار دیگر با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

استاندار استان مرکزی تأکید کرد: به‌کارگیری افرادی که روحیه انقلابی و جهادی برای برگزاری برنامه‌ها توسط دستگاه‌ها یک ضرورت باشد.

مخلص‌الائمه با بیان اینکه توجه به پروتکل‌های بهداشتی و دستورالعمل‌ها در کلیه برنامه‌ها یک وظیفه و اصل مهم باشد، گفت: با توجه به شیوع نوع جدید بیماری کرونا نگرانی‌های زیادی در این خصوص داریم و تأکید آقای رئیس‌جمهور نیز بر رعایت پروتکل‌ها در کلیه برنامه‌ها و ایام پیش رو و دستگاه‌ها نباید وظایف خود را رها کنند و در برگزاری برنامه‌ها رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی با جدیت پیگیری شود.

وی افزود: خوشبختانه در طول دو سال گذشته با برگزاری برنامه‌های مذهبی الگوها و تجربیات خوبی در دسترس داریم که باید از آنها استفاده کنیم و دستگاه‌هایی همچون شهرداری و مرتبط با بهداشت و درمان در این خصوص می‌توانند کمک دهند و سلامت مردم در کلیه برنامه‌ها مورد توجه باشد.

استاندار استان مرکزی بیان کرد: با توجه به تعدد برنامه‌های پیش رو مسئولیت هم‌افزایی و هماهنگی برگزاری برنامه‌های این ایام با مدیریت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان باشد و اگر نیاز است برنامه‌ها با یکدیگر ادغام‌ شوند هماهنگی‌های لازم‌ وجود داشته باشد.

مخلص‌الائمه با تأکید بر اینکه ترویج گفتمان و مکتب شهید سلیمانی از طریق برنامه‌های بلندمدت مورد توجه دستگاه‌ها باشد، گفت: پیش‌بینی برنامه‌های محتوایی یک ضرورت مهم است تا گفتمان مقاومت و سیره شهید سلیمانی و علامه مصباح یزدی برای نسل جوان به خوبی تبیین شود.

وی افزود: شهرداری اراک در خصوص اکران برنامه آن زمستان به ستاد مردمی بزرگداشت علامه مصباح کمک‌های لازم را ارائه دهد و تمهیداتی دیده شود این برنامه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی چندین بار اکران شود.

استاندار استان مرکزی تأکید کرد: تولید محتوا و گفتمان سازی با محوریت جوانان همراه با ابتکار و هنرمندی برای مناسبت‌های پیش رو مورد توجه قرار گیرد.

مخلص‌الائمه ادامه داد: خوشبختانه اقدامات خوبی توسط بانوان هم در حوزه استانداری و بسیج و هم در ستاد کنگره شهدای استان انجام شده که قابل تقدیر می‌باشد و نیاز است این قشر پررنگ‌تر و جدی‌تر در مناسبت‌ها حضور پیدا کنند.

وی خاطرنشان کرد: عملکرد دستگاه‌های اجرایی در مناسبت‌های مهم با توجه به استفاده و حمایت از گروه‌های مردمی و کیفیت برگزاری برنامه‌ها ارزیابی خواهد شد و لذا گروه‌های مردمی که معمولاً برنامه‌های تأثیرگذاری برگزار می‌کنند باید حمایت شوند و حمایت از گروه‌های مردمی و خودجوش در مناسبت‌ها شاخصه مهم‌ ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها است.

شهید سلیمانی عمق استراتژیک انقلاب اسلامی را با تشکیل جبهه مقاومت به دنیا نشان داد

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی نیز در نشست ستاد گرامیداشت مناسبت‌های دفاع مقدس و مقاومت استان مرکزی گفت: شهید سلیمانی حیات بابرکت خود را در راه دفاع از ارزش‌های اسلامی و خدمت به مردم صرف کرد و لذا حاج قاسم سرباز ولایت و خادم مخلص مردم بود و اخلاص و مردمی بودن این شهید بزرگوار موجب شد مردم با حضور باشکوه خود در تشییع و مراسم آن بزرگوار بزرگترین تجلیل را برای وی انجام دهند.

سردار سرتیپ دوم پاسدار محسن کریمی اظهار کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی از یاران صدیق و باوفای امام و رهبری بود و تدبیر، شهامت و شجاعت آمیخته به اخلاص ویژگی برجسته حاج قاسم بود که با این ویژگی‌های برجسته تمام راهبردهای استکبار جهانی را با شکست جدی مواجه کرد.

وی افزود: مکتب و سیره شهید سلیمانی الگوی برتر و افتخار بزرگ ملت ایران و همه ملت‌های آزادی‌خواه جهان است و حاج قاسم پرچم‌دار عزت در دنیای اسلام است چراکه با راه انداختن بسیج مردمی و تشکیل جبهه مقاومت امت اسلام را برای دفاع از ارزش‌های اسلامی و ولایت متحد کرد.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی اضافه کرد: شهید سلیمانی عمق استراتژیک انقلاب اسلامی را با تشکیل جبهه مقاومت به دنیا نشان داد و تهدیدات را تا هزاران کیلومتر از امت اسلام دور کرد و امروز نتیجه زحمات و اقدامات حاج قاسم به‌وضوح در منطقه قابل مشاهده است.

کریمی ادامه داد: فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی بیان کرد: تبیین مکتب و سیره شهید سلیمانی یکی از ضرورت‌های مهم امروز جامعه است و می‌تواند مسیر موفقیت و سعادت را برای جوانان و امت‌های اسلامی به خوبی نشان دهد و این ایام بهترین فرصت برای تحقق این مسئله است.

وی با بیان اینکه به‌کارگیری ظرفیت‌های مردمی، استفاده از خلاقیت‌ها و ابتکارات و توجه به پروتکل‌های بهداشتی از جمله ضرورت‌های مهم است، گفت: یکی از مهمترین برنامه‌های سپاه روح‌الله در این ایام اجرای طرح بهداشتی و سلامت شهید سلیمانی است که بیش از ۲۵ هزار بسیجی در قالب این طرح آموزش دیده‌اند و در ۵۰ عنوان در قالب این طرح نقش‌آفرینی و خدمات ارائه می‌دهند.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی یادآور شد: همچنین ادامه نهضت کمک مؤمنانه در قالب توزیع بسته‌های معیشتی از دیگر برنامه‌ها است که ۲۰ هزار بسته معیشتی به ارزش هر بسته ۵۰۰ هزار تومان در این ایام توزیع خواهد شد.

کریمی با اشاره به اینکه شعار بزرگداشت و محوری دومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی همچون سال گذشته مرد میدان است، گفت: برنامه‌های این ایام با رویکرد مردمی و تبیین این شعار و با محتوای غنی برگزار خواهند شد و در ایام حماسی دی‌ماه با توجه به دهه بصیرت و هفته مقاومت بیش از ۲ هزار برنامه به همت سپاه روح‌الله در سطح استان مرکزی هدف‌گذاری شده و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در برنامه‌ها مورد توجه است.

وی با اشاره به فرارسیدن سالگرد رحلت فقیه برجسته، حکیم، متفکر، فیلسوف و عمار رهبری حضرت آیت‌الله علامه محمدتقی مصباح یزدی، ادامه داد: آیت‌الله مصباح با جهاد حکیمانه در عرصه‌های مختلف منشأ خدمات و خیرات زیادی برای جامعه اسلامی بود و این ایام فرصتی مناسب برای تبیین این شخصیت بزرگ است.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی خاطرنشان کرد: علامه مصباح یزدی در حیات بابرکت خود با اقدامات زیرساختی در حوزه معرفتی و اعتقادی حجم زیادی از جوانان را با هویت انقلاب اسلامی و مکتب امام خمینی(ره) و سیره مقام معظم رهبری آشنا کرد و بسیاری از توطئه‌های دشمنان را در راستای انحراف فکری و اعتقادی جوانان را خنثی‌سازی کرد و لذا امروز باید از این فرصت به خوبی استفاده کنیم و سیره و شخصیت این عالم برجسته را برای اقشار مردم و خصوصاً جوانان تبیین کنیم.

تشییع یک شهید گمنام همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در اراک

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی نیز در این نشست گفت: پنجمین نشست ستاد گرامیداشت مناسبت‌های دفاع مقدس و مقاومت استان مرکزی با دو دستور کار تشییع شهید گمنام در شهر اراک و دومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور استاندار محترم مرکزی، فرماندهان نظامی و انتظامی، مدیران ادارات و سایر اعضا جهت هم‌افزایی و هماهنگی برنامه‌ها برگزار شد.

غلامرضا کریمی اظهار کرد: یکی از مهمترین برنامه‌های دی‌ماه در استان مرکزی و سراسر کشور تشییع شهید گمنام است که حضور شهید گمنام در شهر قطعاً بار دیگر فضای شهر را عطرآگین خواهد کرد و موجب احیای ارزش‌های اسلامی و انقلابی خواهد شد.

 

وی افزود: همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و دومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی ۲۵۰ شهید گمنام در سطح کشور تشییع و خاک‌سپاری می‌شوند که سهم استان مرکزی یک شهید گمنام و آن‌هم در مرکز استان شهر اراک است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی اضافه کرد: مردم استان مرکزی و شهر اراک همزمان با سراسر کشور همچون گذشته با حضور حماسی خود در آیین تشییع شهید گمنام بار دیگر تجدید میثاق خود با شهدا و آرمان‌های انقلاب اسلامی و ولایت را مقتدرانه اعلام خواهند کرد.

کریمی بیان کرد: در راستای دومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در استان مرکزی با هدایت‌های ستاد کنگره شهدای استان ۲۵ کمیته و ۱۶ کارگروه تخصصی تشکیل شده و برنامه‌های مختلفی برای این ایام تدارک دیده‌اند و محوریت کار مردمی برگزار شدن برنامه‌ها است.

وی با بیان اینکه به‌کارگیری ابتکارات و خلاقیت‌ها در برنامه‌های دومین سالگرد شهادت شهید سلیمانی یک ضرورت مهم است، گفت: کلیه دستگاه‌ها و اقشار مختلف مردم و گروه‌های مردمی می‌توانند در قالب ستاد گرامیداشت برنامه‌های خود را ارائه دهند و این ستاد از برنامه‌های فاخر و تأثیرگذار حمایت خواهد کرد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی خاطرنشان کرد: به فصل الهی جلسات تخصصی برنامه‌های مناسبت‌های دی‌ماه در طی روزهای آینده با حضور دستگاه‌های مختلف برگزار خواهد شد و آخرین هماهنگی‌ها اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مکتب شهید سلیمانی دهه بصیرت تشییع شهید گمنام در اراک سالگرد شهادت شهید سلیمانی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی استاندار استان مرکزی پروتکل های بهداشتی برگزاری برنامه ها تشییع شهید گمنام ستاد گرامیداشت گروه های مردمی انقلاب اسلامی شهید سلیمانی مخلص الائمه علامه مصباح پروتکل ها مورد توجه دستگاه ها مناسبت ها خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۶۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود

ایسنا/کرمان مدیرعامل مجمع خیّران حرم‌ساز کشور گفت: در طول تاریخ همواره اسم سلاطین و پادشاهان در عرصه‌های بازسازی عتبات ثبت شده اما به همت شهید حاج قاسم سلیمانی امروز حرم‌های مطهر شیعیان با رویکرد مردمی در حال توسعه و بازسازی هستند.

احمدرضا عاملی امروز هشتم اردیبهشت ماه در جمع اعضای هیئت مدیره مجمع خیّران حرم‌ساز استان کرمان اظهار کرد: کرمان سرمایه‌های معنوی عظیمی دارد که به فعلیت درآمده و بر اساس تفکر شهید حاج قاسم سلیمانی پیش رفته است.

وی با بیان این نکته که برخی شهرها به عناوینی مشهورند مانند اصفهان که به پایتخت فرهنگی ایران و شیراز به پایتخت شعر و ادب معروف است، افزود: طی بازدیدی که از نمایشگاه خدمات استان کرمان در بازسازی عتبات داشتم، من فکر می‌کنم کرمان پایتخت عشق و ارادت به ائمه علیهم‌السلام است.

عاملی، این توفیق را نتیجه‌ تفکر شهید سلیمانی در بحث مردمی کردن بازسازی عتبات دانست و گفت: در طول تاریخ همواره اسم سلاطین و پادشاهان در عرصه‌های بازسازی عتبات ثبت شده اما به همت شهید حاج قاسم سلیمانی امروز حرم‌های مطهر شیعیان با رویکرد مردمی در حال توسعه و بازسازی هستند.

وی تاثیرات وسیع شهید سلیمانی را در عرصه‌های مختلف به ویژه عتبات عالیات، شگفت‌انگیز برشمرد و بیان کرد: حاج قاسم از سال ۱۳۸۳ محوریت بازسازی حرم مطهر ائمه علیهم‌السلام را از دوش سلاطین برداشته و بر دوش مردم گذاشت.

رئیس مجمع خیّران حرم ساز کشور افزود: بحث نذورات برای بازسازی عتبات، جنبه‌ فرهنگی هم دارد چرا که معتقدیم هر کس برای این کار مراجعه می‌کند، مورد عنایت ائمه علیهم‌السلام قرار گرفته است.

عاملی در ادامه تصریح کرد: محبت به اهل بیت علیهم‌السلام فقط به ذکر و گفتن صلوات نیست، بلکه خدماتی هم که به آستان ائمه(علیهم السلام) می‌شود، ذکر است.

وی افزود: نگاه حاج قاسم به مردم، نگاه به گنجینه بود و مجمع خیّران حرم‌ساز نیز تشکیلاتی مردمی است و همین خصیصه، پشتوانه‌ آن است.

عاملی بیان کرد: در راستای هرچه بیشتر مردمی کردن توسعه و بازسازی عتبات، مجمع خیّران و کانون‌های حرم‌ساز راه‌اندازی شده است.

رئیس مجمع خیّران حرم ساز کشور تاکید کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی عتبات را بستر تمدن اسلامی می‌دانست و در همین راستا برای توسعه و بازسازی آن تلاش می‌کرد.

در این نشست محمد سلطان‌زاده مدیرعامل مجمع خیران حرم‌ساز استان کرمان طی سخنانی اظهار کرد: هدف از تشکیل کانون‌های خیّران حرم‌ساز علاوه بر جمع‌آوری نذورات، ترویج و نشر فرهنگ حسینی، زینبی و عاشورایی است.

وی راه‌اندازی کانون‌های فوق را زمینه‌ساز جذب خادمان ائمه علیهم‌السلام و فعالیت در راستای ایجاد شور و نشاط در جامعه، جذب نذورات و هدایای مردمی و شناسایی خیّران و ساماندهی آن‌ها دانست.

سلطان‌زاده از فعال شدن ۱۰۰ کانون ۲۲ نفره در استان کرمان خبر داد و گفت: از ابتدای سال‌جاری ۳۰ کانون در حال جمع‌آوری و واریز وجوهات هستند.

وی دولتی نبودن این طرح را مورد تاکید قرار داد و افزود: این طرح در ارتباط چهره به چهره و رفاقتی در حال پیشبرد است.

در ادامه جانشین مدیرعامل مجمع خیران استان کرمان نیز طی بیاناتی از راه‌اندازی ۴۶ کانون خیرین حرم‌ساز در شهرستان کرمان خبر داد و افزود: با شناسایی فعالان اجتماعی و جذب و توجیه آن‌ها، کانون‌ها راه‌اندازی و فعال می‌شوند.

اکبر یزدی‌زاده اضافه کرد: هر کانون حداقل ۲۲ و حداکثر ۳۰ عضو دارد که هر یک از اعضا متعهد می‌شوند ماهانه حداقل ۵۰ هزار تومان به حساب ستاد توسعه و بازسازی عتبات واریز و فیش آن را به مسئول کانون ارائه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشییع پیکر پدر شهید دوران دفاع مقدس در سراب
  • تشییع پیکر ۲ شهید گمنام در قم
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • همسر آیت‌الله «سید مصطفی خمینی» در قم تشییع شد
  • برنامه ریزی برای واگذاری۲هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • یادواره شهید دانشجو در روستای داربیدخون
  • یادواره شهید دانشجو در خانوک
  • به حقوق قشر کارگر توجه شود
  • اسم گذاری ۱۷ شوال به عنوان روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای
  • تشییع و خاکسپاری پیکر مادر شهید حسن محمدی در جعفریه